jebmann píše:
Na jednu stranu me potesilo, ze to co jsem napsal, mi potvrzuje mistni znalec.
Na stranu druhou je to spis k placi. Je mi naprosto zcela jasne, ze pasacka lobby muze byt hodne neprijemna, a proto se ti ani nedivim, ze je ve svem vlakne nechcete. V prazskem vlakne to take zkouseji. Je sice pravda, ze jsou pomerne casto odhaleni, ale presto se stane, ze jim velke procento norniku naleti. Ovsem nezavislym tapinam by se mel pristup povolit, jinak se to nerozzije. A nakonec takova SZ s tapinou muze zachranit cely vecer. Na starem norniku Brno neustale vice upada. Recenzi je snad min jak safranu. S4U si moc nectu, je to tam pro me, ktery chodi jednou za cas, strasne neprehledny. Sexprivat jsem prolezl cely a nic.
úplně Tě chápu, nedá se v tom vyznat, všimni si kolik nenávistných nicků typu Berry, 123456 či jiných číselných kombinací tak je, vyznají se v tom jen ti, co to čtou denně. Norníci jsou v menšině.
A strašně se vše mění, hodně ťapin zdrhlo do Prahy, v Showparku jich nacházím několik.
jebmann píše:
Kurna kam se podely tak krasny holky jako Zorka atd.... Dyt na morave jsou snad nejkrasnejsi holky na svete, studentek je tam taky habadej. Akorat ty informace chybej. A budovat si vlastni databazi tapin, tak jako mam pro Prahu me fakt nebere. Jeste to budovani by nevadilo, ale udrzovat ji zivou je nadnornickej ukol. A to prosim mam naplanovanou cestu do Brna na pristi tyden. Asi si budu muset odstriknout v Praze. Ach jo.
No podivej ted na Agamu. Danny. Kde byla, kdyz jsem ji potreboval.
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&Lng=1&Cat=1&Lng=1&Ppg=100&UID=197155&S=5http://209.85.129.132/search?q=cache:h9U1IilNJS4J:www.agama-seznamka.cz/%3FLoc%3Dadl%26S%3D0+604892310&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&lr=lang_cs&client=firefox-a Pozor na Danny, fotka je na 99,9% fake. Nejspíš to bude dříve inzerující Nikki ( Daniela) 722 191 851 , má podobnou postavu, 178cm, věk.., nebyl jsem , ale recenze špatné. Když mohu, tak jdu mimo Brno.
Studentky hlavně na Křížové, Kopečné, ale horší úroveň privátu, postel, matrace toho zažila